Smart IM » Adwords


Adwords

Of u nu op zoek bent naar online leads of meer verkopen, wereldwijd of juist lokaal, met zoekmachine marketing zijn deze doelen haalbaar. Een groot voordeel van Search Engine Advertising (SEA) is dat alles meetbaar is. Dat betekent dat u precies weet waar u uw budget aan uitgeeft en wat u daarvoor terug krijgt. Ook is het met SEA mogelijk uw exacte doelgroep te bereiken op basis van doelgroeptype, websitetype of remarketing, welke resulteren in online verkopen, telefoontjes, winkelbezoeken, websitebezoeken of nieuwsbriefaanmeldingen. Smart Internet Media is de Nr. 1 in Adwords. Onze specialisten zijn Google Adwords qualified individuals. Wanneer u gemiddeld meer dan € 500,- per maand aan Google Adwords uitgeeft, kan Smart Internet Media u helpen uw klikprijs te verlagen, uw posities te verhogen en uw ROI te verbeteren. De kracht van een goede Adwords campagne is een systematische aanpak van optimalisatie, afgestemd op uw doelstellingen. Door het continu optimaliseren van de advertenties, advertentie groepen, keywords, quality score en biedingen, blijft u de concurrentie voor.

Remarketing 

Met remarketing target u uw gebruikers welke uw website eerder bezocht hebben. Smart Internet Media maakt het mogelijk om advertenties zo aan te passen dat deze speciaal ingericht zijn naar de wensen van deze bezoekers. De bezoeker krijgt advertenties te zien van de producten of diensten welke ze op uw website bekeken hebben. Deze advertenties zullen de gebruikers op tal van websites terug zien, welke deel uitmaken van het Google Display Netwerk.

Bannering

Smart Internet Media biedt ook de mogelijkheid om middels Adwords bannering campagnes op te zetten. Dat betekent dat u met visueel aantrekkelijke banners kunt adverteren in het Google inhoudsnetwerk. Dit netwerk is verreweg het grootste en dat biedt kansen.

Wij kunnen uw campagnes contextueel targeten, wat betekent dat uw advertentie alleen getoond wordt op onderwerp-gerelateerde webpagina’s. Keyword targeting, adverteren in de zoekpagina’s van het inhoudsnetwerk of remarketing, Hoe werkt het?

Meer weten?

Ontdek waar uw kansen liggen in Google Adwords!

Of bel ons op: 035 – 691 22 37

Neem contact met ons op
Adwords video

Wij werken onder andere voor

Reverentie balk

Effectiever adverteren? Neem contact met ons op!