...

Analytics voor u op maat

Web analytics

Web analytics is het meten, verzamelen, analyseren en rapporteren van web data, ten behoeve van het optimaliseren van je website of webshop. Web analytics is meer dan alleen meten van website verkeer. Het is ook een hulpmiddel bij het evalueren en verbeteren van je website of webshop en het doen van marktonderzoek. Het helpt je ook een inschatting te maken van het verkeer naar je website, na het lanceren van een advertentie campagne.

Web analytics geeft informatie over het aantal (unieke) bezoekers van je website of webshop en het aantal pageviews. 

Met deze informatie is het mogelijk om verbeteringen aan te brengen op je website, om de potentiële klanten beter door je website of webshop te leiden. Met als resultaat dat de conversie omhoog zal gaan.

Meten = weten

De aloude uitspraak “meten is weten” is absoluut waar als het gaat om je website of webshop. Op zo’n 85% van alle websites en webshop is tegenwoordig wel een web analytics software pakket geïnstalleerd. Het gaat meestal om Google Analytics. Het wordt helaas – zo is onze ervaring – bijna nooit ten volle benut. Wij kunnen je helpen om de web analytics van je website of webshop te optimaliseren. Om zo tot een hogere conversie te komen, een betere brand awareness te creëren en je marketing initiatieven te versterken. 

Smart Internet Media helpt je bij het volledig benutten van het fantastische potentieel van web analytics. Dit doen wij door je te helpen bij; implementatie, consultancy, training, support, mobiele en social tracking. Zo helpen wij je bij het halen van de meest waardevolle informatie uit web analytics!

Is uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op

Ook
optimalisatie
nodig? Bel: 035 691 22 37

Of ik bel je even terug