...

PPC campagnes

PPC gaat niet over het sturen van verkeer en het genereren van kliks voor je website, maar over het sturen van relevant verkeer en het genereren van de juiste kliks voor je website.

Mike Tieben - PPC Consultant

PPC

Pay per click advertising, ook wel PPC-advertising genoemd zijn alle advertentievormen waar per klik betaald kan worden. Er zijn een groot aantal platformen voor PPC-advertising, zo kan je denken aan adverteren op Facebook, Bing of Marktplaats. De meest bekende is echter het platform van Google, Google AdWords.

Google AdWords

Gerichte bezoekers binnen halen voor je website, dat wil iedereen en het kan met AdWords. Met AdWords is het mogelijk de juiste gebruiker op het juiste moment de juiste boodschap te laten zien. Hoe dit kan? Het advertentienetwerk van Google is groot en omvat meer dan alleen de advertenties boven de organische resultaten. Via AdWords kan worden geadverteerd in Google Shopping, Google Display (voor beeldadvertenties) en op YouTube. Dit maakt het een krachtige manier van adverteren waarmee een gebruiker over de verschillende platformen dezelfde boodschap te zien krijgt.

Beginnen met Google AdWords

Beginnen met AdWords kan een uitdagende klus zijn. Er komt veel bij kijken en het verkeerd instellen van een account kan tot onnodige kosten leiden. Daarom is het belangrijk om goed te beginnen met AdWords, met onze ervaring hebben wij de beste manier gevonden om campagnes op te starten. Wil je beginnen met AdWords? Neem dan contact op en we vertellen je alle mogelijkheden!

AdWords campagne uitbesteden

Gebruik je op dit moment AdWords, maar heb je het gevoel dat er meer uit te halen is? Wij nemen je campagne graag met je door en laten zien waar de verbeterpunten liggen. Benieuwd met welke punten wij komen? Neem dan vandaag nog contact op!

Waarom Smart IM?

Smart IM is een gecertificeerd Google Partner, hiermee laten wij zien dat we aan alle vereisten van Google voldoen om op het hoogste niveau AdWords campagnes te managen. Daarnaast zijn onze specialisten individueel ook op de hoogte door de verschillende trainingen van Google.

Recente cases

Is uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op

Ook
optimalisatie
nodig? Bel: 035 691 22 37

Of ik bel je even terug