...

SEO / zoekmachine optimalisatie

Wist je dat bedrijven die goed vindbaar zijn in Google, gezien worden als betrouwbare merken en autoriteiten in de branche? Wij realiseren dit ook voor uw organisatie.

Koen Dorenbos - SEO specialist
Ivo van Maris - Tuinmaximaal.nl

“Wij zijn in 2013 de samenwerking aangegaan met Smart Internet Media, nadat zij ons hadden aangegeven welke resultaten zij kunnen realiseren. Doordat deze resultaten ook zijn gerealiseerd hebben wij de samenwerking met Smart IM al twee keer uitgebreid. Verder zijn wij zeer tevreden over de snelheid waarmee vragen worden beantwoord. Dit zal o.a. komen doordat er geen schakels tussen zitten. “

Rik Heinen
Rik Heinen - Consultant
Dajo Rodrigo - Brand New Day

“Onze ervaringen met Smart Internet Media zijn uitsluitend positief: Verbazingwekkend goede resultaten, voldoende persoonlijk contact en een down to earth approach. Ik kan Smart Internet Media dan ook van harte aanbevelen.”

Rene Raaphorst
. Rene Raaphorst - Consultant

Wat is SEO?

SEO is de afkorting van het Engelse begrip Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie. Vandaag de dag is SEO een steeds bekendere term geworden. Niet alleen onder de online marketeers, maar ook ondernemers zien steeds meer het belang hiervan in. Zoekmachine optimalisatie generaliseert namelijk meer kwalitatief en organisch verkeer naar hun website. 

Is SEO belangrijk?

Het koopgedrag van bedrijven en consumenten op internet blijft toenemen. Meer dan 90% van de internet gebruikers maakt gebruik van zoekmachines. Van al deze gebruikers zijn er tegenwoordig nog maar weinig die verder zoeken in de resultaten dan de eerste, misschien net de tweede, pagina. Een hoge ranking in de zoekmachine is daarom van groot belang, om zo meer bezoekers te krijgen op je website. Om dit te bereiken moet de basis van je website SEO technisch goed in elkaar zitten en geoptimaliseerd worden naar de regels van de zoekmachine. Alle elementen die met SEO te maken hebben, zorgen er uiteindelijk voor dat je stijgt in de zoekmachines, waardoor de conversie van een potentiële klant naar een daadwerkelijke order zal groeien.

Realisatie

Wil je als organisatie jouw website optimaliseren, dan zul je altijd met zoekmachine optimalisatie bezig moeten zijn. Zoekmachines zijn regelmatig bezig met het aanscherpen van het algoritme en ook het zoekgedrag van mensen veranderd in de loop van de tijd. Natuurlijk is het voor veel bedrijven niet haalbaar om dit zelf bij te houden. Daarom is er binnen Smart IM een team van SEO specialisten aanwezig, die voor je klaar staat en je hierbij helpen. Wij zetten verschillende SEO strategieën in als ‘’On Page’’ en ‘’Off Page’’ om je zakelijke doelen te ondersteunen.

Is uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op

Ook
optimalisatie
nodig? Bel: 035 691 22 37

Of ik bel je even terug