...

Social campagnes

Social Media Marketing

Zo’n 88% van de consumenten laat zich beïnvloeden bij aankopen, door recensies, aanbevelingen en commentaren van andere consumenten. Dit maakt dat Social Media Marketing één van de punten van de online marketing taart is. Er zijn ongelooflijk veel platformen, van Facebook tot Shots. Het is echter meer dan tweeten, berichten posten en selfies delen.

Online Marketing Mix

Social Media Marketing is een integraal onderdeel van de online marketing mix. Het ondersteunt andere elementen zoals SEO, CRO, Content marketing en nog veel meer.

Beginnen met Social Media Marketing

Succesvolle Social Media Marketing begint bij een plan, net als elk ander kanaal in de online marketing mix.

Wij starten bij het leren begrijpen van jouw branche, zakelijke doelen en doelgroep(en). Bij elk Social Media Marketing plan volgen wij een strak proces. Deze omvat een onderzoek, data analyse, marktonderzoek, project planning, advisering, rapportages en begeleiding. 

Adverteren op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram hebben een enorme vlucht genomen. Waarbij de verwachting is dat, in 2017, van elke euro, 77 cent besteedt wordt aan online marketing.

Social Media Marketing uitbesteden

Ben je op dit moment bezig met Social Media Marketing en je hebt het gevoel dat er meer uit te halen valt? Wij nemen graag je Social Media Marketing door en laten zien waar de verbeterpunten liggen. Ben je benieuwd met welke punten wij komen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Is uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op

Ook
optimalisatie
nodig? Bel: 035 691 22 37

Of ik bel je even terug