...
Een AdWords-specialist die altijd mogelijkheden voor je ziet

Mike is een echte vakidioot die alles uit de kast haalt om voor jou zo veel mogelijk conversie binnen te halen, tegen zo laag mogelijke kosten.

De kracht van AdWords

Mike vindt het mooi om te zien hoe klanten verder groeien dankzij de kracht van AdWords. Dat de nieuwe webshop van een klant binnen een half jaar na de lancering een ton omzet per maand genereerde, maakt hem trots. 75% daarvan kwam namelijk door zijn AdWords-campagne.

Geen incidentiele successen

Door goed de tijd te nemen voor klanten, blijft het niet bij incidentiele successen, maar lever je constante prestaties. Dat is Mikes overtuiging. In campagnes vertoont hij niet steeds hetzelfde trucje. Hij verandert constant mee met de vernieuwende onlinemarketingwereld om hem heen. Door trainingen te geven over AdWords, blijft hij scherp.

Onderdeel van je team

Signaleert Mike een belangrijke ontwikkeling in jouw branche? Dan klopt hij bij je aan met een nieuw idee. Zelfs voor een spelfout op je website trekt hij aan de bel. Dat klanten hem zien als onderdeel van hun onlinemarketingteam, is feedback die hem blij maakt.

Mike Tieben

Mike Tieben PPC Consultant

Mike is een echte vakidioot die alles uit de kast haalt om voor jou zo veel mogelijk conversie binnen te halen, tegen zo laag mogelijke kosten.

Cases waar ik aan werk

Is uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op
image

Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!