Smart IM » Local search


Lokaal gevonden worden

Lokaal gevonden worden is voor bijna iedere onderneming van essentieel belang. Vandaag de dag is deze noodzaak nog een stuk groter geworden nu men zoekt op basis van GPS locatie, plaats of provincie. De zoekmachines weten dit en maken hier dan ook gebruik van en zorgen er voor dat de zoekresultaten per locatie verschillen. Smart Internet Media weet hoe hier op in te spelen en maakt ondernemingen lokaal vindbaar, of men nu zoekt op uw product / dienst met plaatsnaam of wanneer een gebruiker fysiek in de buurt van uw locatie is.

Google Maps en Google Lokaal

Dat 97% van alle Nederlanders zoekt in Google, zal geen verassing zijn. Maar Google is tegenwoordig meer dan alleen Google search. Zo zoekt men ook in Google Maps en Google Lokaal (in Google +). Dat betekent dat er voor u als ondernemer nog meer kansen zijn om goed gevonden te worden.  Smart Internet Media kan u hierbij helpen. Wij zorgen er niet alleen voor dat u gevonden wordt in Google Maps en Google Plus Lokaal maar ook dat u op de juiste manier naar voren komt.  Denk aan positieve reviews en relevante extra informatie over uw onderneming. Zo wordt u niet alleen gevonden maar heeft u ook direct het ideale visitekaartje in het digitale tijdperk.

Lokaal adverteren met Adwords

Ook maakt Smart Internet Media het mogelijk om lokaal te adverteren in de lokale zoekresultaten van Google. Dat betekent dat uw advertentie alleen getoond wordt wanneer de gebruiker daad werkelijk fysiek in uw regio aanwezig is of in uw regio zoekt. Volgens onze klanten is dit de ideale manier van adverteren.

Meer weten?

Ontdek hoe u nog beter gevonden kan worden!

Of bel ons op: 035 – 691 22 37

Neem contact op
Wij werken onder andere voor

Reverentie balk

In uw regio gevonden worden? Neem contact met ons op!