Smart IM » Webdesign


Webdesign en webdevelopment

In 2005 begon Smart Internet Media met het bouwen van websites en webshops. Van webdesign tot aan de technische inrichting en structuren van het CMS, alles in het teken van vindbaarheid in zoekmachines. Het begin van een website of webshop is uiteraard het webdesign. Waarom is het design van de nieuwe website of shop zo belangrijk? Hier begint eigenlijk de conversie optimalisatie al. Waar komt welke “call to action”op de nieuwe website, hoe ontwerpen we de site zo dat deze ook optimaal gebruiksvriendelijk is?

Door middel van het eigen “Smart CMS” (Content Management Systeem), welke Smart Internet Media zelf ontworpen heeft en in eigen beheer heeft laten bouwen, worden de klanten van Smart Internet Media al een stuk beter vindbaar in de zoekmachines. Dit heeft te maken met het feit dat het Smart CMS is ingericht op vindbaarheid in de zoekmachines. Ook als het gaat om webdevelopment is Smart Internet Media altijd volop in beweging met nieuwe technieken, software etc.

Een aantal van onze projecten

Smart Internet Media is daarom dé specialist op het gebied van webdesign en webdevelopment. Indien u al een website of webshop heeft is dit ook geen enkel probleem indien u samenwerkt met ons. Onze consultants én technische afdeling staan voor u klaar om ook voor uw website of shop verbeteringen aan te brengen en meteen beter te scoren in de zoekmachines.

Uw website verbeteren? Neem contact met ons op

Uw website of webshop verbeteren en daardoor meteen hoger in de zoekmachines?
Neem contact op met een van onze webdesign en webdevelopment consultants.

Smart Internet Media: Onze klanten zijn het bewijs!

Meer weten

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Of bel ons op: 035 – 691 22 37

Neem contact op

Uw website verbeteren? Neem contact met ons op!