Smart IM » Zoekmachine optimalisatie


Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig erg belangrijk voor ieder bedrijf. Meer dan 90 % van de internet gebruikers zoekt via Google.nl. Uw potentiële klanten bevinden zich dus al op het internet , maar staat u bovenaan in google als men zoekt naar uw producten of diensten? Door goede zoekmachine optimalisatie zult u stijgen in de zoekmachines waardoor men u steeds makkelijke en beter zal vinden en uw conversie van potentiële klant naar order zal groeien.  De concurrentie op internet voor de beste plekken op de eerste pagina is eigenlijk al in alle hevigheid losgebarsten. Steeds meer ondernemers zien het belang van zoekmachine optimalisatie in omdat het koopgedrag en daarmee de uitgaven van bedrijven en consumenten op internet blijven toenemen. Echter zult u altijd met zoekmachine optimalisatie bezig moeten zijn omdat Google het algoritme regelmatig aanscherpt en ook het zoekgedrag van mensen veranderd in de loop van de tijd.

De ervaring die Smart Internet Media heeft en de resultaten die wij inmiddels hebben bereikt zijn eigenlijk meteen het “meetpunt” voor u als ondernemer. Wij snappen dat u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien als het gaat om zoekmachine optimalisatie.

Welke partij is nou wel goed en welke partij kun je beter niet de zoekmachine optimalisatie laten doen? Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als “SEO” (Search engine optimization)  heeft vele facetten. Het begint bij de optimalisatie van de website of webshop. Is deze wel goed geoptimaliseerd naar de regels en verwachtingen van Google ?

Meer weten?

Ontdek nu waar uw kansen liggen in Google!

Of bel ons op: 035 – 691 22 37

Neem contact op
Wij werken onder andere voor

Reverentie balk

Ook beter gevonden worden op internet?