Smart Internet Media naar Emerce Conversion

image Door Erik Rijsdam - 4 April 2018

single-img

Smart-IM’s Erik onthult zijn CRO-tips tijdens Emerce Conversion

Wil jij in één dag op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van conversie-optimalisatie? Wil jij meer omzet, transacties, downloads, deals of aanvragen? Ben jij benieuwd naar de strategieën, best practices en ‘lessons learned’ van échte experts op het gebied van CRO? Heb je drie keer ‘ja’ geantwoord? Kom dan naar Emerce Conversion op 12 april 2018. Smart Internet Media is dit jaar Silver Sponsor van dit event en schuift CRO-specialist Erik Rijsdam naar voren als spreker. Tijdens zijn presentatie geeft hij CRO takeaways om vandaag nog mee te beginnen.

CRO in een notendop

CRO is een methode waarbij wordt onderzocht welke elementen of pagina’s op je website niet goed presteren en bezoekers belemmeren of ervan weerhouden over te gaan tot een conversie. Om erachter te komen wat de knelpunten van een website zijn worden statistieken uit verschillende soorten research gebruikt, zoals analytics, user tests en heat maps. Deze statistieken kunnen worden gebruikt om één of meerdere varianten van een element of pagina te testen en vervolgens de beste versie te implementeren. Zo optimaliseer je de prestaties van je website met als uiteindelijk doel de gemiddelde omzet per bezoeker te verhogen. 

CRO takeaways

Wil jij een hogere gemiddelde omzet per bezoeker, meer kostenefficiëntie en minder website verlaters, maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Dan ben je bij Smart-IM’s Erik Rijsdam aan het juiste adres. Tijdens Emerce Conversion neemt deze CRO-expert je mee terug naar de basis: Wat is conversie-optimalisatie? Waar moet je beginnen en waarom? Waar sta je nu, wat zijn je doelen en hoe ga je ze waarmaken? Kan je je data vertrouwen en hoe zit het met A/B-testen? Erik geeft antwoord op deze vragen en legt uit hoe je met minimale inzet maximale impact kan bereiken. Een tipje van de sluier:

“Stel doelen op voor meer dan alleen conversieratio, want conversieratio op zichzelf zegt niets over business growth.”

Benieuwd naar hoe jij met CRO je business kunt laten groeien? Zorg dan dat je op 12 april om 15:20 uur met je neus vooraan zit bij de presentatie van Erik. Waar? In de Studio in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Tickets bestellen doe je hier

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018