• SE
  • SEA
  • SEO

Toename organic traffic + 309%

Betondingen.nl is sinds enkele jaren actief in de online verkoop van prefab beton-oplossingen.

Met een zeer breed assortiment is Betondingen.nl een van de grootste aanbieders in betonnen producten. Zij leveren zowel voor particulieren als bedrijven.

Wat zegt Betondingen?

"Smart Internet Media is voor ons dé partij om mee samen te werken als het gaat om Search Engine Marketing. Echt een goede partner die je aan de hand meeneemt als het aankomt op lastige vraagstukken. Ben je op zoek naar een goede partij die resultaatgericht is, actie onderneemt en waar je ook mee kan sparren? Door goede ervaringen bevelen wij Smart Internet Media aan."

 Dirk-Jan Hoogenboom - Eigenaar Betondingen

Uitdaging

Het terugbrengen van de SEA-kosten en de doelgroep bereiken door organisch beter te positioneren. Door deze strategie goed uit te voeren moest de ROI van de marketinguitgaven stijgen zonder dat dit ten koste gaat van omzet.

Oplossingen

Er zijn uitgebreide analyses uitgevoerd omtrent de trefwoorden en positie van Betondingen versus haar concurrentie. Naast de technische richtlijnen, zijn er diepgaande site-wide contentadviezen geïmplementeerd om de informatie voor zowel de gebruiker als de zoekmachine aantrekkelijker te maken.
Dit heeft de basis gelegd voor verdere externe optimalisatie van het linkprofiel, waarbij Smart Internet Media diverse publicaties heeft geplaatst op waardevolle platformen, waarmee Betondingen hoge posities op haar trefwoorden in de zoekresultaten van Google heeft gerealiseerd.

Resultaat

Door middel van bovenstaande inspanningen heeft Smart Internet Media samen met Betondingen onderstaande verschuiving van SEA naar SEO gerealiseerd. De blauwe dalende lijn geeft het betaalde SEA verkeer weer. De stijgende oranje lijn geeft de stijging in organic traffic weer. Uiteindelijk realiseert Betondingen meer bezoeken, welke converteren in zelfs meer omzet.

Een enorme boost in organisch verkeer

Betondingen.nl Toename organic traffic 309%!

  • +50% organic visbility
  • +309% organic traffic
Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018