• SE
  • SEA
  • SEO

87,76% Groei aan organic traffic in 12 maanden

DAS Automotive Services, beter bekend als DASimport.nl, importeert jong gebruikte luxe personenwagens voor klanten binnen Nederland.

Door een groei, die deels te maken heeft met de populariteit en bekendheid van importauto's bij de consument, en het inzetten van een verfijnde marketingstrategie, heeft DASimport in 2015 de derde plaats in de FD Gazelle 2015 weten te bemachtigen. Met klanten uit zowel het particuliere als het zakelijke segment is DASimport één van de belangrijkste spelers in de markt.

Wat zegt DASimport.nl ?

"Dankzij de inspanningen van Smart Internet Media hebben wij een forse toename in organische bezoekers op onze website www.dasimport.nl kunnen vaststellen. Door slechte ervaringen uit het verleden met andere bureaus was ik in eerste instantie erg sceptisch. Youri van Heek en zijn team hebben mijn twijfels echter meer dan weg kunnen nemen. Ik kan een ieder aanraden met Smart Internet Media in zee te gaan!"


Job Das - Eigenaar DAS Automotive Services

Uitdaging

Binnen een periode van twaalf maanden organische topposities in Google realiseren om zo de markt te domineren in Nederland.

Oplossingen

Bij aanvang van de samenwerking heeft Smart Internet Media diepgaande analyses gemaakt om te bepalen waar, zowel op korte als de lange termijn, de grootste kansen lagen. Op basis van onze bevindingen uit zowel content- als technische analyses zijn er adviezen gegeven en verbeteringen doorgevoerd die hebben bijgedragen aan de positionering binnen Google.

Vervolgens zijn er op basis van uitgebreide backlink analyses profielen in kaart gebracht en op basis van data keuzes gemaakt om de profielen van beide websites te versterken. Vervolgens heeft Smart Internet Media samen met DASimport.nl de techniek aangepakt.

Resultaat

Dankzij bovenstaande inspanningen heeft Smart Internet Media samen met DASimport.nl in Nederland op bijna alle relevante trefwoorden, met betrekking tot het onderwerp "auto importeren",  binnen de branche de eerste positie in de zoekresultaten van Google weten te realiseren.

87,76% groei aan organic traffic in 12 maanden tijd

DASimport.nl heeft een groei van meer dan 87,76% aan organic traffic in 12 maanden tijd meegemaakt.

  • +87,76% organic traffic
  • +47,55% meer offerte aanvragen
Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018