• SE
  • SEA
  • SEO

44% groei in organic traffic

Doehetbudget, is de maatwerk leverancier van raamdecoratie zoals jaloezieën, houten jaloezieën, duettegordijnen en plissegordijnen.

Met een eigen fabriek in het buitenland levert Doe Het Budget kwalitatief maatwerk tegen de allerscherpste prijzen.

Wat zegt Doehetbudget.nl?

"Dankzij inspanningen van Smart Internet Media hebben wij een forse toename in organische bezoekers op onze website www.doehetbudget.nl kunnen vaststellen. Wij zijn met de meest belangrijke trefwoorden van de 4e pagina binnen 8 maanden gestegen naar een 1e positie.

Ik vertel altijd tegen iedereen: 'Met Smart Internet Media samenwerken!?? Dat moet je lekker niet doen!' Puur om de concurrentie buiten de deur te houden natuurlijk ;-)"


Richard Verbrugge - Eigenaar Doehetbudget.nl

Uitdaging

Binnen 12 maanden topposities in de organische zoekresultaten bij Google realiseren, op de meest competitieve trefwoorden. Zoals; jaloezieën en houten jaloezieën.

Oplossingen

Bij aanvang van de samenwerking heeft Smart Internet Media diepgaande analyses gedaan om te bepalen waar zowel op korte termijn alsmede op lange termijn de grootste kansen lagen. Door middel van zowel content en technische analyses zijn er verbeteringen gerealiseerd, welke hebben bijgedragen aan de positionering binnen Google.

Vervolgens zijn er op basis van uitgebreide backlink analyses profielen in kaart gebracht en op basis van data keuzes gemaakt om de profielen van beide websites te versterken. Vervolgens heeft Smart Internet Media samen met Doehetbudget.nl de techniek aangepast.

Resultaat

Door middel van bovengenoemde inspanningen heeft Smart Internet Media samen met Doehetbudget.nl een omzet groei van 97% weten te realiseren en een groei van traffic van 44%.

In 12 maanden tijd een groei van meer dan 44% in organic traffic

In 12 maanden tijd heeft Doehetbudget.nl een groei van meer dan 44% in organic traffic doorgemaakt.

  • +44,05% organic traffic
  • +97,35% omzet groei
Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
/cases/doehetbudget.nl