• SE
  • SEA
  • SEO

Een stijging van 194% in organic traffic

Reclameland is een dynamisch bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in drukwerk.

Inmiddels bedienen ze meer dan 75.000 klanten in Nederland en België.  Met een compleet eigen productiecentrum en een beoordeling van 9,8 op Trustpilot is Reclameland de nummer één drukkerij van Nederland.

Wat zegt Reclameland?

"De eerste grote stappen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie zijn gezet en de eerste mooie resultaten zijn geboekt. We gaan nu op grote schaal verder zodat die groei doorzet. Samen vol gas!"

 Wouter Haan - Eigenaar Reclameland

Uitdaging

Binnen een periode van 12 maanden in de markt dominant worden in organic search in zowel Nederland als België.

 

Oplossingen

Bij aanvang van de samenwerking heeft Smart Internet Media diepgaande analyses gedaan om te bepalen waar zowel op korte termijn als lange termijn de grootste kansen lagen. Door middel van zowel tekstuele als technische analyses zijn er verbeteringen toegepast die hebben bijgedragen aan de betere positionering binnen Google.  

Vervolgens zijn er op basis van uitgebreide backlinkanalyses profielen in kaart gebracht en op basis van deze data keuzes gemaakt om de profielen van zowel de Nederlandse als Belgische website te versterken. Vervolgens heeft Smart Internet Media samen met Reclameland creatieve content ontwikkeld welke middels het brede publishernetwerk is verspreid.

Resultaat

Door middel van bovenstaande inspanningen heeft Smart Internet Media samen met Reclameland in Nederland meer dan 90% extra traffic gerealiseerd vanuit Google organic. Deze trafficgroei heeft geresulteerd in meer dan 30% extra omzet. In België was de trafficstijging maar liefst 194% met als gevolg een omzetstijging van meer dan 115%.

Een stijging van 194% in organic traffic

Een stijging van 194% in organic traffic

  • +90% organic traffic NL
  • +194 organic Traffic BE
  • +115% omzetstijging BE
Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018