SEO - optimalisatie laten uitvoeren

Wist je dat bedrijven die goed vindbaar zijn in Google, gezien worden als betrouwbare merken en autoriteiten in de branche? Wij realiseren dit ook voor jouw organisatie.

Koen Dorenbos - Sales Manager
Ivo van Maris - Tuinmaximaal.nl

“Wij zijn in 2013 de samenwerking aangegaan met Smart Internet Media, nadat zij ons hadden aangegeven welke resultaten zij kunnen realiseren. Doordat deze resultaten ook zijn gerealiseerd hebben wij de samenwerking met Smart Internet Media al twee keer uitgebreid. Verder zijn wij zeer tevreden over de snelheid waarmee vragen worden beantwoord. Dit komt omdat er geen schakels tussen zitten. “

Rik Heinen
Rik Heinen - Consultant

Maximaal rendement uit je website of webshop? Dan is organisch verkeer via de zoekmachines belangrijk. Prospects die via Google op zoek zijn naar de producten of diensten die jij biedt. Om ervoor te zorgen dat de website goed wordt gevonden, zijn doordachte optimalisatieprocessen nodig. Bij Smart Internet Media hebben we jarenlange ervaring met Search Engine Optimization (SEO) en bieden we de best aantoonbare resultaten.

Website-optimalisatie

Bij website-optimalisatie horen verschillende processen. Denk aan technische verbeteringen of duidelijkere content die Google helpt om pagina’s te indexeren. Zulke aanpassingen maken het makkelijker om de website te ranken. Als alle SEO-elementen kloppen, wordt de website gebruiksvriendelijker en stijgt die in de zoekresultaten. Zo neemt de hoeveelheid organisch verkeer toe. 

Webshop-optimalisatie

De optimalisatie van een website en webshop verschillen in enkele opzichten. Zo zijn veel websites niet – of in mindere mate – gericht op e-commerce en trekken dus klanten met ander zoekgedrag. Dit heeft gevolgen voor de technische inrichting en de content is vaak ook anders. Natuurlijk is in beide gevallen een hoge conversie van een potentiële klant naar een daadwerkelijke order of aanvraag belangrijk.

SEO uitbesteden aan Smart Internet Media

Wil je als bedrijf of organisatie jouw website optimaliseren? Dan moet je non-stop met SEO bezig zijn. Zoekmachines scherpen namelijk constant hun algoritmes en criteria aan. En ook het zoekgedrag van mensen verandert in de loop der tijd. Voor de meeste bedrijven is het niet haalbaar om deze kennis zelf up-to-date te houden. Daarom hebben wij als online marketingbureau een smart team van specialisten klaarstaan om hierbij te ondersteunen.

Onze diensten zijn onder andere gericht op:

- Inrichting van websites, webshops en platforms
- Technische SEO-optimalisatie
- Content optimaliseren
- Linkwaarde opbouwen

De stappen naar een vindbare website

Meten is weten. Om te bepalen welke SEO-optimalisatie en strategie nodig is, beginnen we altijd met een data-analyse van jouw website. Onze SEO-specialisten brengen onder andere in kaart hoe de website bij aanvang van het traject scoort en welke verbetermogelijkheden er zijn. Dit wordt samengevat in een adviesrapport, op basis waarvan we een termijnplanning opstellen om de website stapsgewijs te optimaliseren. Naast het optimalisatie- en beheertraject bieden wij aanvullende mogelijkheden zoals linkbuilding en conversie-optimalisatie voor nog betere resultaten.

Van SEO of linkbuilding tot conversie-optimalisatie: Smart Internet Media zet alle succesvolle, bewezen strategieën in om jouw online doelen te bereiken. Meer weten over SEO-optimalisatie?

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
FD gazelle award 2018