Social media marketing - uitbesteden

Wil je gevonden worden, voordat er naar je gezocht wordt? Dat is wat wij realiseren met social media marketing bij Smart Internet Media.

Henk van der Duim - Manager Online Marketing

Social media marketing is een effectieve manier om als bedrijf meer online succes te behalen. Het helpt bijvoorbeeld bij een betere naamsbekendheid, meer leads en verkeer, algemene branding van het merk en een betere klantbinding. Maar waar moet je als bedrijf beginnen? Er is zoveel meer te doen dan Tweeten en berichten posten. De online specialisten van Smart Internet Media helpen je bij het opstellen van een succesvol social media marketingplan.

Onderdeel van de onlinemarketingmix

Adverteren op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram heeft een enorme vlucht genomen. Social media marketing is een integraal onderdeel geworden van de marketingmix waarmee je als bedrijf te maken hebt. Dat begint altijd met een plan. Hoe zit de branche in elkaar? Wat zijn de zakelijke doelen? Wie is de doelgroep? Op basis van deze gegevens wordt een social-campagne in gang gezet.

De stappen bij social media marketing

Onderzoek, data-analyse, marktonderzoek, projectplanning, advisering, rapportages en begeleiding: bij elk social media marketingplan volgen de specialisten van Smart Internet Media een strak proces. Allemaal om uiteindelijk de beste resultaten voor jouw bedrijf te halen. Voor het ene bedrijf is dat bijvoorbeeld meer regionale klanten naar de winkel halen, terwijl het andere bedrijf graag nieuwe of meer diverse doelgroepen wil aanboren.

Social media marketing uitbesteden aan Smart Internet Media

Bij juist gebruik is social media een ideale manier om in gesprek te zijn en blijven met klanten, om merkvoorkeur te creëren en nieuwe of juist vergelijkbare doelgroepen aan te spreken. Is jouw bedrijf al bezig met social media marketing, maar heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt? Of is er nog geen strategie en wil je de dit uitbesteden? De specialisten van marketingbureau Smart Internet Media helpen jouw bedrijf graag op weg naar meer online succes.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
FD gazelle award 2018