Team Lead SEO

 

Wetenschapper

Als gepromoveerd biochemicus en voormalig universitair docent benadert Alexander SEO vanuit een wetenschappelijk perspectief. Geen wollige marketingtaal maar grondige analyses op basis van data waar vervolgens gerichte actie uit volgt.

Team Lead

Alexander heeft jarenlang les gegeven, van het één-op-één begeleiden van studenten in het laboratorium tot het geven van colleges in volle zalen, kennisoverdracht is een passie. Af en toe aanschuiven bij een collega om te sparren over een SEO uitdaging of om wat uit te leggen is een van de meest bevredigende momenten van de werkdag.

Reizen

Alexander kan niet te lang stilzitten en is vaak in het buitenland te vinden. Na negen jaar in Brighton te hebben gewoond is Engeland dan ook ‘a second home’ waar hij graag met enige regelmaat naar toe gaat. Ook is Alexander mede-eigenaar van een online marketing bedrijf in Tokyo gespecialiseerd in Japanse SEO, want waarom makkelijk doen als het moeilijk kan?

Alexander van Aken
Alexander van Aken Team lead SEO

Af en toe aanschuiven bij een collega om te sparren over een SEO uitdaging is een van de meest bevredigende momenten van de werkdag.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018