Laat anderen beter functioneren

vertel een verhaal / met een begin en een eind / mensen luisteren

Multifunctioneel

Technisch, organisatorisch, sales, marketing, financieel, het maakt Henk niet uit. Met zijn rust en positiviteit zorgt hij voor structuur. Zijn grote kracht is dat hij graag zelf de handen uit de mouwen steekt en het liefst tussen de mensen staat. 

Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker op het gebied van Social Media.

De juiste dingen doen

Hij vindt dat er geen kunst aan is om iedereen taken te geven. Ervoor zorgen dat ze elkaar blindelings kunnen vervangen, dat ze boven zichzelf uitstijgen, dat mensen groeien en met creatieve en nieuwe oplossingen komen, daar vindt Henk zijn uitdaging. Als mensen excelleren in hun werk, dan kan het gebeuren dat je Henk een traantje ziet wegpinken.

Auteur, muzikant en figurant (...ook edel)

Naast zijn werk bij Smart Internet Media duikt hij regelmatig op in TV-series, commercials en films. Auteur van 'Ideas as Opiates' en 'Twitter en Personal Branding' en - niet verder vertellen - hij waagt zich regelmatig aan Haiku's. Onder verschillende pseudoniemen heeft hij al zo'n vijftien albums uitgebracht.  

Henk van der Duim
Henk van der Duim Manager Online Marketing

Technisch, organisatorisch, sales, marketing, financieel, het maakt Henk niet uit. Met zijn rust en positiviteit zorgt hij voor structuur.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018