Consultant

 

Radio stem

Als je zijn stem hoort, lijkt het net alsof je luistert naar een Radio DJ die de wekelijkse Top 40 presenteert. En hoewel hij in het verleden ook daadwerkelijk als Radio DJ heeft gewerkt, vindt hij het nog steeds leuk om zich bezig te houden met de hoogte stijgers in de hitlijsten. Verder is hij altijd te porren voor een pakkende anekdote of een goed verhaal. Zo kun je bijvoorbeeld nog steeds een plaatje bij hem aanvragen. Al draait hij die niet meer op de radio, maar wel over de speakers bij Smart IM.

Creatief en probleemoplossen vermogen

Door het uitvoeren van uiteenlopende creatieve projecten tijdens en naast zijn studie, heeft hij een helicopterview ontwikkelt, waarmee creatieve ideeën in een concreet project kunnen worden gegoten. Zo heeft hij ooit een award winnende Nederlandstalige horror shortfilm geproduceerd. Dit onderstreept dat hij zijn creatieve ideeën kan vertalen in succesvolle projecten.

People skills

Hij vindt het prettig om een waardevolle relatie op te bouwen. Dit doet hij het liefst door een forse dosis energie en enthousiasme op tafel te gooien, in combinatie met uitgebreide kennis over online marketing. Hierdoor weet hij met zijn natuurlijke fingerspitzengefühl de essentie van de klantvraag er uit te filteren. Dat komt mooi uit, want zijn doel is helder: samen met de klant resultaten boeken die door het dak gaan.

Jeff van de Velde
Jeff van de Velde Consultant

Samen met de klant resultaten boeken die door het dak gaan.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018