Als energieke vakidioot krijg ik energie van het opzetten en bedenken van succesvolle online marketing campagnes.

Tegenwoordig stop ik al mijn energie in mijn klanten voor Smart Internet Media en ben ik vaak bij vrienden te vinden.

Als energieke vakidioot krijg ik energie van het opzetten en bedenken van succesvolle online marketing campagnes. Door mijn persoonlijke interesse in het ondernemerschap en het online marketing landschap blijf ik graag continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied en gebruik ik deze kennis om proactief nieuwe mogelijkheden en strategieën te testen bij klanten.

 

 

De reden waarom ik het adverteren online zo leuk vind is omdat je alles kunt meten, na het bepalen van de juiste doelen en het opzetten en bedenken van strakke campagnes kun je het resultaat meten. Of het resultaat nou in euro’s, leads of winstgevendheid wordt weergegeven, met deze data kunnen we maximaal opschalen tot dat de doelstellingen worden behaald.  Uitspraken van klanten zoals: “Mogen de campagnes even zachter want het is veel te druk”, “Ik had niet verwacht dat we dit resultaat nu al hebben behaald!” Brengen een glimlach op mijn gezicht.

Vroeger heb ik erg fanatiek aan sport gedaan, ik deed onder andere wedstrijdzwemmen, waarbij ik met gemiddeld 7 keer per week trainen vele wedstrijden zowel in als buiten Nederland heb gezwommen. In mijn vakanties was ik altijd in de bergen in Oostenrijk/Zwitserland te vinden, zodat ik hier mijn energie op de ruwe rotswanden, op de gletschers en op de ijswanden kwijt kon.

Jory Willemsen
Jory Willemsen Team lead SEA

Als energieke vakidioot krijg ik energie van het opzetten en bedenken van succesvolle online marketing campagnes.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018