Pielen met cijfertjes

Lars is een heuse Google AdWords- en Bing Ads-freak. Welke vraag je ook hebt over online adverteren in zoekmachines: Lars heeft het antwoord snel voor je klaar.

Cijfertjes en grafiekjes

Lars vindt het fantastisch om te ‘pielen’ met cijfertjes en grafiekjes om zo het optimale uit je campagne te halen. Hij kan helemaal losgaan op data en daar de meest ingenieuze oplossingen voor jou uit toveren.

Meetbaar en transparant

Wat dit vak voor Lars zo mooi maakt, is dat het meetbaar en transparant is. De cijfers spreken voor zich. Je kunt meteen zien wat zijn acties opleveren. Bij elk bedrijf dat Lars langs ziet komen, beginnen zijn radartjes meteen te draaien. De ideeën springen in zijn hoofd tevoorschijn en zijn vingers gaan jeuken om ermee aan de slag te gaan.

Commitment

Lars is pas echt tevreden als hij het onderste uit de kan heeft gehaald voor zijn klanten. De klant kan nog zo blij zijn met een return on investment van 10; als Lars denkt dat 12 ook mogelijk is, dan moet en zal hij dat voor hem bereiken.

Lars Maat
Lars Maat PPC-Consultant

Lars is een heuse Google AdWords en Bing Ads freak. Welke vraag je ook hebt over online adverteren in zoekmachines: Lars heeft het antwoord snel voor je klaar.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
/het-team/lars-maat/