Schuift graag bij je aan tafel.

 

Meetbaar resultaat

Volgens Lennart kan je hier niet omheen. Van met hagel schieten naar richten op de roos, als je het aan Lennart vraagt. Je moet meten om te verbeteren, cijfers staan voor resultaat. Resultaten zijn het bewijs van de verwachtingen die je hebt neergezet tijdens het eerste contact.

Open gesprek

Volgens Lennart is open communiceren met elkaar één van de belangrijkste punten binnen een succesvolle samenwerking. Alle voors en tegens worden afgewogen om te kijken hoe groot de slagingskans is voor elk project. Eerlijk duurt het langst, maar eerlijkheid gaat dan ook het langste mee.

Champagne!

Successen moeten gevierd worden, het liefst met champagne! Lennart ziet een samenwerking als een relatie; ‘We’re on the same boat, moving in the same direction, together’. Samen mijlpalen bereiken betekent groeien. En samen wil je met trots terugkijken op de behaalde resultaten.

Lennart Jansen
Lennart Jansen Consultant

Volgens Lennart kun je hier niet omheen. Van met hagel schieten naar Bulls Eye, als je het aan Lennart vraagt. Je moet meten om te verbeteren, cijfers staan voor resultaat!

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
/het-team/lennart-jansen/