Online Marketing Specialist

Door zijn analytische vermogen en voorliefde voor complexe databases te bundelen met een grote dosis creativiteit weet Pim mooie resultaten te boeken.

Analytisch en creatief

Pim is een ondernemende, creatieve online marketing trainee. Zijn opleiding Media en Entertainment Management wakkerde zijn interesse in de digitale wereld aan en zette hem op het pad van de online marketing. Pim combineert zijn analytische vermogen met een grote dosis creativiteit om klantenwensen te kunnen vertalen naar goed werkende concepten.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Grenzen verleggen doe je door geen genoegen te nemen met wat je de vorige keer ook deed. Pim streeft altijd naar het beste resultaat, en gelooft niet dat ‘goed’ altijd voldoende is. Hij is continu bezig met het vergaren van kennis. Pim blijft zich voortdurend ontwikkelen door informatie te absorberen, destilleren, en daar vervolgens zelf waarde aan toe te voegen.

Altijd een project

Pim begon met het schrijven van verhalen voordat hij leerde spellen en produceerde in zijn vrije tijd diverse speelfilms en online video’s. Naast zijn werk ligt er altijd wel een project te wachten. Een boek, een webserie, een reeks online artikelen; Pim blijft het liefst altijd bezig. Hij zet zijn ondernemingsdrift dan ook met plezier in om optimale resultaten voor zijn klanten te kunnen boeken.

Pim Razenberg
Pim Razenberg Online Marketing Specialist

Continue bezig met grenzen verleggen en blijven leren om verwachtingen te kunnen overtreffen.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018