De gevestigde naam die jou boven je concurrenten uit laat stijgen

The sky is the limit...

...voor deze ervaren onlinemarketingconsultant. René draagt de verantwoordelijkheid voor grote corporate accounts en laat hen boven hun concurrenten uitstijgen.

Ervaren corporate consultant

Door zijn jarenlange ervaring heeft René zijn naam stevig gevestigd in online marketing. Dat zie je terug in de grote corporate accounts die hij onder zijn hoede heeft. Van Mc Gregor tot Hallmark en Brunel tot Mobiel.nl. René kent de struikelblokken, interne belangen en structuur van grote bedrijven. Hij weet als geen ander aan welke knoppen hij moet draaien en welke verbanden hij kan leggen om jou boven al je concurrenten uit te laten stijgen.

Ware strateeg

René beheerst alle facetten van het vak op hoog niveau. Dat maakt hem een ware strateeg. Doordat hij buitengewoon data-driven is, heeft hij breder zicht op het totaalplaatje dan een doorsnee online marketingconsultant. Daardoor benut hij kansen die een ander over het hoofd zou zien. René zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen in de markt en vertaalt die direct naar oplossingen voor jou.

Rene Raaphorst
Rene Raaphorst Consultant

The sky is the limit voor deze ervaren online marketing consultant. René draagt de verantwoordelijkheid voor grote corporate accounts en laat hen boven hun concurrenten uitstijgen.

Cases waar ik aan werk

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
/het-team/rene-raaphorst/