Een vakman waar je op kunt bouwen

Senior online marketing consultant Rik kijkt breder naar je vraag dan naar de opdracht. Hij denkt mee over wat jou écht beter maakt.

Weloverwogen besluiten

Neemt Rik een besluit? Dan kun je er donder op zeggen dat het weloverwogen is. Aan ongefundeerde uitspraken doet de online marketing consultant niet. Maakt dat hem eigenwijs? Misschien een beetje. Maar het maakt hem vooral een vakman waarop je kunt bouwen.

Een paar stappen extra zetten

Rik is een uiterst vrolijk persoon en een gedreven perfectionist. Hij leeft voor het resultaat van zijn klanten. En daarvoor zet hij gerust een paar stappen extra. Ook ’s avonds, als de rest al is afgehaakt, gaat Rik door. Je kunt pas echt werken in het belang van de klant, als je hem goed begrijpt vindt Rik. Dan weet je wat hij wil, verwacht en belangrijk vindt, en waar zijn kansen liggen.

Grootste compliment

Het grootste compliment dat een klant Rik kan geven, is klant blijven. Als de vertrouwensband zo goed is dat hij de samenwerking wil continueren, dan heeft Rik zijn werk goed gedaan.

Rik Heinen
Rik Heinen Consultant

Senior online marketing consultant Rik kijkt breder naar je vraag dan de opdracht. Hij denkt mee over wat jou echt beter maakt.

Cases waar ik aan werk

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018