Usability / Conversie Specialist

 

Een fijner web

Rob helpt bedrijven om meer omzet te genereren en te groeien. Daarbij wordt hij vrolijk van het gegeven dat hij dit niet op slinkse manieren hoeft te doen, maar juist door websites fijner te maken. Het principe is eenvoudig: bied een geweldige gebruikerservaring op je website en je bezoekers converteren met plezier. Win-win!

Onderzoeken en observeren

Rob zegt nooit “Ja, maar ik doe het altijd zo” als hij beredeneert waarom iets op een website wel of niet werkt. Nee, hij is juist altijd op zoek naar het gedrag van de gebruiker. Wat vinden bezoekers van je website handig en wat juist niet? Tegen welke pijnpunten lopen zij aan en waarom haken zij massaal af op die ene bestemmingspagina? Om dit te onderzoeken duikt hij in Analytics, voert hij A/B testen uit en observeert hij gedrag tijdens gebruikerstesten.

Hart voor design

Concrete adviezen om websites te verbeteren, dat is waar het werk van Rob uiteindelijk toe leidt. Met een achtergrond in Interaction Design en UX Design weet hij als geen ander wat komt kijken bij het aanpassen en verbeteren van website-ontwerpen. Niet alleen kan hij op basis van zijn onderzoek en bevindingen aangeven wat verbeterd zou moeten worden, hij kan je ook nog eens als geen ander begeleiden tijdens het ontwerpen en implementeren van oplossingen.

Rob Beekmans
Rob Beekmans Usability / Conversie Specialist

Concrete adviezen om websites te verbeteren, dat is waar het werk van Rob uiteindelijk toe leidt.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018