Eigenwijs, ondernemend en chronisch gedreven

 

Persoonlijke ontwikkeling

Robin bestudeert bij ons de meeste online marketing tutorials en is altijd bezig om nog meer te leren. Met zijn sterke mindset en ervaring in de online marketing en telecom, weet hij goed hoe hij veel dingen in korte tijd kan bereiken voor zijn klanten. Als iets niet gaat werken dan zegt hij dat meteen. Robin is altijd in voor een uitdaging, al is het maar om van te leren.

Familieman

Robin brengt graag veel tijd door met zijn vrouw en dochter. Één van zijn grootste geluksmomenten was in 2016 toen zijn dochter Swaen werd geboren.
Veel ondernemers kennen Robin en kunnen het goed met hem vinden, omdat hij in doelen denkt en moeilijke zaken makkelijker weet te maken.

Meetbaar en realistisch

Ondanks dat veel mensen al beeldschermafhankelijk lijken, gelooft Robin sterk dat wij nog maar aan het begin staan van het digitale tijdperk. Voor een online ondernemersvraagstuk mag je Robin 's nachts altijd wakker maken. Hij vindt het geweldig om mee te denken en een positieve impact te veroorzaken.
Doelen moeten wel meetbaar en realistisch zijn en een samenwerking is bij hem altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Robin Visser
Robin Visser Consultant

Robin is constant bezig met zijn persoonlijke ontwikkeling, om zijn klanten beter te kunnen bedienen.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018