Programmeur / DevOps

 

Sven is een programmeur en vindt het geweldig om te doen. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en daardoor blijft hij doorleren. Geen uitdaging is groot genoeg zolang het maar gezellig blijft. Buiten het programmeer werk is hij ook een Systeembeheerder en ondersteunt hij graag iedereen om hun werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen,

Soms moet je dan eens diep het netwerk verkeer induiken om een probleem te achterhalen maar als  het probleem gevonden is en je het met een paar simpele dingen kan oplossen. Dan is zijn dag tenminste weer compleet. Zo blijft hij graag ook bezig want uiteindelijk is hij met zijn passie voor IT begonnen met 1 simpele reden: iets kunnen doen voor anderen waar ze blij van worden.

Buiten het werk is hij graag actief bezig met verschillende activiteiten zodat hij zo weinig mogelijk achter de pc hoeft te zitten. Soms is hij dan wel eens aan het sleutelen met een maat aan motoren of dan gaat hij er even met een groep er op uit om bijvoorbeeld te karten of gewoon even om de tijd te doden. En als ze allemaal geen zin hebben om iets te doen dan gaan ze meestal met z'n allen een spel spelen. zodat ze toch wat met elkaar aan het doen zijn. maar wel lekker thuis kunnen zitten.

Sven Simon
Sven Simon Programmeur / DevOps

Sven is een programmeur en vindt het geweldig om te doen. Hij heeft uiteindelijk van zijn hobby zijn werk gemaakt en daardoor blijft hij doorleren.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018