DevOps

 

Ik ben een programmeur en vindt het geweldig om te doen. ik heb uiteindelijk van mijn hobby mijn werk gemaakt en daardoor blijf ik door leren. Geen uitdaging is groot genoeg zolang het maar gezellig blijft. Buiten het programmeer werk ben ik ook een Systeembeheerder en ondersteun ik graag iedereen om hun werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen,

soms moet je dan eens diep het netwerk verkeer induiken om een probleem te achterhalen maar als  het probleem gevonden is en je het met een paar simpele dingen kan oplossen. dan is mijn dag tenminste weer compleet. Zo blijf ik graag ook bezig want uiteindelijk ben ik met mijn passie voor IT begonnen met 1 simpele reden iets kunnen doen voor anderen waar ze blij van worden.

Buiten het werk ben ik graag actief bezig met verschillende activiteiten zodat ik zo weinig mogelijk achter de pc te zitten. Soms ben ik dan wel eens aan het sleutelen met een maat van me aan motoren of dan gaan we er even met een groep er op uit om bijvoorbeeld te karten of gewoon even om de tijd te doden. En als we allemaal geen zin hebben om iets te doen dan gaan we meestal met ze allen een spel spelen. zodat we toch wat met elkaar aan het doen zijn. maar wel lekker thuis kunnen zitten.

Sven Simon
Sven Simon DevOps

Ik ben een programmeur en vindt het geweldig om te doen. ik heb uiteindelijk van mijn hobby mijn werk gemaakt en daardoor blijf ik door leren.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
/het-team/sven-simon/