Publisher Manager

Door goed te luisteren levert Thomas creatieve oplossing die kwalitatief helemaal top zijn

Hongerig naar kennis

Als oud Bedrijfsmanagement student heeft Thomas altijd al een passie gehad voor ondernemerschap. Het geweldige hieraan is het volledig eigen verantwoordelijkheid nemen en het stap voor stap uitwerken van een eigen idee.

In deze fase van zijn loopbaan is Thomas voornamelijk hongerig naar het opdoen van nieuwe informatie.

Kwaliteit

Met een luisterend oor een gesprek aangaan om vervolgens hierin met creatieve oplossingen te komen om klanten, partners of collega’s te verblijden, daar krijgt Thomas echt energie van. Structureel problemen oplossen en hiermee tijdswinst behalen.

Zoals de bekende reclameslogan “meer met minder” is waar het om draait, snelheid is (bijna) alles. Als het dan ook nog kwalitatief helemaal top is dan kan Thomas zijn dag helemaal niet meer stuk.

Een balletje trappen

Thomas is altijd op zoek naar de gezelligheid met of zonder een drankje in de hand. Dit in verschillende vormen, lekker bluffen in een potje pokeren met vrienden, of iets serieuzer een balletje trappen. Alles kan zolang het maar gezellig is en blijft.

Vraag je het aan zijn vrienden, dan krijg je te horen dat Thomas makkelijk in omgang is en over een gezonde portie humor beschikt. 

Thomas Hommelberg
Thomas Hommelberg Publisher Manager

Thomas krijgt energie van het leveren van creatieve oplossingen, die kwalitatief helemaal top zijn.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op
image
Ook zo’n optimalisatieslag? Bel 035 691 22 37!
FD gazelle award 2018