Over ons

Snel, soepel en smart

Bedrijven op een slimme manier in de spotlights zetten. Zodat zij online zichtbaar zijn en daar ongegeneerd kunnen shinen. Dat is in een notendop wat Smart IM doet. Wij zijn een leidend data gedreven online marketingbureau. Met meer dan 40 enthousiaste en ervaren aanpakkers in marketing en e-commerce. Een bijzonder bureau dat big-data, technologie, SEO, SEA, CRO én content combineert. Al meer dan 15 jaar. Wij hebben een schat aan ervaring in huis, want we zijn een van de grondleggers van de Nederlandse zoekmachinemarketing. En daar scheppen we graag over op. Heb je even?
Bedrijven helpen aan topposities in zoekmachines middels radiaal goede online marketing. Dat doen we door waardevolle inzichten uit onze unieke dataset te combineren met onze expertise in technologie en kennis op het gebied van SEO, SEA, CRO en content. Tel daar ons onfeilbare onderbuikgevoel bij op. Zo overzien wij de markt en lopen we mijlenver voorop. Daar komen onze hoogopgeleide fanatiekelingen dagelijks fluitend hun bed voor uit. En daar profiteren onze klanten weer van. Win win.
Snel, soepel, smart. Zo denken, praten en werken wij. Picture digitale marketing in de overdrive. We hebben dus de grootste big data-opslag van Europa. Die analyseren en besturen, dat vinden we het leukste wat er is. Tja, we zijn gewoon dol op denksport. De kennis die we daarbij vergaren, delen we dolgraag met onze klanten. Daarmee bedienen we de markt die vraagt naar direct toepasbare informatie, relevante  inzichten  en concrete oplossingen. Graag gedaan.

Missie

Mensen komen bij ons op de eerste plaats, daarna data. Want wij geloven in persoonlijk contact. In positieve energie. Die is direct voelbaar bij ons. We blijven verrassen en vieren onze successen. Met elkaar en met onze klanten. We houden onze mensen en klanten niet klein. Integendeel. Groei, dat is altijd het doel. Eigen technologie, inhouse tooling en het inzetten van big data staan daarbij centraal.

 

Smart IM beschikt over het grootste publicatienetwerk van de BeNeLux met meer dan 150.000 publicatiemogelijkheden. Dat is bizar veel. Zo bouwen we mee aan de autoriteit en de zichtbaarheid van onze klanten. Meer bezoekers door SEO of SEA die ook converteren. Daar gaan onze toppers voor.

 

Alles moet kloppen, dat is belangrijk voor ons. Noem het gerust prettig gestoord. Wij bundelen onze superkrachten om samen de beste resultaten te behalen in online marketing. Met een mix van creativiteit, data, technologie en innovatie. Om er even een metafoor in te gooien: in de formule 1 van de online marketing zijn wij jouw pitstop, zodat je op het juiste moment alles krijgt wat je nodig hebt en vol gas naar de eerste plaats kunt racen. Worden we vrolijk van.

Werken bij Smart IM

Smart IM groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij werken in het gaafste arbeidsveld en dat bij een bureau waar online marketing in het DNA zit? Bekijk dan snel onze vacaturepagina. Wij maken graag kennis met jou!

Visie

Wat is er nog meer mogelijk? Waar zitten bedrijven over vijf jaar op te wachten? Dat is de vraag die ons continu bezighoudt. Daar vinden we antwoorden op met ons can do team dat kan opschalen, samenwerken, ondersteunen. Dat met elkaar de grootste lol heeft en problemen efficiënt oplost. Een team dat klanten helpt om vooruit te kijken en verder te komen.
We zijn marktleider in BeNeLux op het gebied van SEO. Alle online disciplines hebben wij op hoog niveau in huis. Zo kunnen we meters maken. Dus bereid je niet alleen voor op meer verkeer, maar ook op kwalitatief beter verkeer en meer conversie. Altijd op een menselijke manier en zo simpel mogelijk uitgelegd. Minder mooi kunnen we het gewoon niet maken.

Meer weten?

Wil je weten hoe wij je online kanaal laten groeien? Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Wacht dan niet langer en neem contact op!

Waarden

We doen alleen waar we goed in zijn. Lekker duidelijk en no nonsense. Nee, we zijn niet de goedkoopste, wel de beste. Want we hebben – naast unieke big data – toptalent in huis. Werken op het scherpst van de snede. Staan altijd aan. Daarom winnen we diverse prijzen. Wij zetten graag die extra stap. Voor jouw bedrijf en voor onszelf. Gewoon, omdat we daar bergen energie van krijgen. En die delen we weer met onze omgeving. Zodat we samen kunnen shinen. Wie zegt dat het eenzaam moet zijn aan de top?

Wil je ook meer online succes?

Neem contact op met onze specialisten op het gebied van SEO, SEA, CRO & Content

  • Meer relevante bezoekers
  • Betere vindbaarheid
  • Hogere conversie
  • Creatieve content

Neem direct contact op