Accreditaties

Kwaliteit is waar het omdraait

Goede online marketing is een vak apart. Daarom kies je zorgvuldig een online marketing bureau die weet waarover hij praat. 

FD Gazelle 2018

Een omzetgroei van minimaal 20% over 3 jaar en het laatste jaar winstgevend afsluiten. Het waren twee belangrijke eisen om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Award. Eisen waaraan Smart Internet Media uit Hilversum met gemak voldoet. Resultaat: de FD Award voor één van de snelste groeiende bedrijven van Nederland.

Google Premier Partner

Slechts enkele online marketing bedrijven in de Benelux hebben zich weten te kwalificeren voor de Google Partner-status; Smart Internet Media is er daar een van. De Google Premium Partner-badge wordt toegewezen aan bedrijven die over kwalitatieve Google Ads-vaardigheden en -expertise beschikken, aan de Google Ads-uitgavenvereiste voldoen en omzetgroei hebben gerealiseerd voor zichzelf en voor klanten. Wij zijn er trots op dat Google ons heeft geselecteerd om onderdeel uit de maken van het Premier Partner-programma.

Bing Partner

De zoekmachine Bing is kleiner dan Google.Vergis je niet in Bing: Deze zoekmachine heeft inmiddels een Market Share van 9%. Smart Internet Media is naast Google Premier Partner ook Bing Partner.

Channable Partner

Smart Internet Media is benoemd tot Partner van Channable. Partners hebben tal van voordelen zoals inspraak op de roadmap, toegang tot trainingen van Channable en webinars. 

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Kom langs voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie!

Wacht niet langer